Seikkailu kissa Dali / Dali the adventure cat

Seikkailu kissa Dali, miten kaikki alkoi, Mistä ajatus lähti ja miten aloitimme pienen Dalin kanssa ulkoilun ja tutustumisen isoon maailmaan? Olin lukenut joskus seikkailu kissoista jotka vaelsivat omistajiensa mukana jopa ulkomaita myöden, sekä kissasta joka boulderoi. Olin niin otettu kissa ihmisenä, jonka rakas kissa oli edesmennyt, että jos vielä joskus päädyn ottamaan kissan, siitä tulee seikkailija kissa. Näin myös kävi. Pikku Dali saapui valloittamaan paikkansa kotonamme ja muistin lupaukseni. En halunnut että minulla on lemmikki, joka viettää enemmän aikaansa yksin, vaan se saisi olla mukana monessa. Oli aika syntyä Dali the adventure cat alias seikkailu kissa Dali.

Ensin totuttiin normaaliin elämään, jonka jälkeen aloitimme ulkoilun kantorepussa, josta syntyi myös pitkäaikainen turvasatama. Kun opeteltiin valjaissa kävelyyn ja outoihin paikkoihin, reppu oli paikka, mihin Dali osasi pyytää aina kun pelotti. Oli se sitten koulutuksen tulosta, kuin myöskin kissan omaa luonnetta, syntyi Dali the adventure cat. Kissa joka patikoi, telttailee, kanootteilee, kajakkeilee, käy terasseilla ja kahviloissa. Elää siis niin sanotusti elämää, jollaista moni onnekas koira saa elää, mutta harva kissa vain haaveilee.​

Dali the adventure cat päätti, että on aika jakaa seikkailu kissojen elämäntapaa Suomeenkin

Koska nyt on aika jakaa tätä seikkailu kissojen elämäntapaa laajemminkin Suomeen ja muistuttaa ihmisiä etenkin kissan arvosta, oli haaveeni luoda yksi sivusto joka kattaa laajalti eri asioita liittyen kissoihin ja kissa sivustoihin. Kissan arvo on yhtä arvokas kuin minkän tahansa lemmikin arvo ja siitä on paljon enemmän moneen asiaan mitä perinteisesti ajatellaan. Kissan kanssa ulkoilu ja muunlainen aktivointi myöskin lisäävät sidettä omistajan ja lemmikin välille. Toki kissoilla on omat persoonansa ja jos yksi rakastaa ulkoilua, toinen saattaa jännittää sitä liikaa jolloin mahdollinen ulkoilu saattaa olla tapahtua parvekkeella tai ulkotarhassa. Myöskin koulutuksen kanssa yksi oppii salaman nopeasti ja on helposti motivoitavissa nameilla, kun toinen ei tunnu motivoituvan mistää. Painoitammekin että kissan luonteeseen on tärkeää tutustua, eikä mihinkään kuulu pakottaa vaan kaiken kuluu tapahtua oman seikkailijasi ehdoilla. Toivottavasti saamme koottua sivuston niin kattavaksi, että täältä on helppo löytää kaikki vaadittava.