kissan kanssa ulkoilu

Ulkoileva kissa Dali, voiko kissan kanssa seikkailla, retkeillä ja ulkoilla

Ulkoileva kissa tuntuu olevan yllättävän outo näky, ainakin Helsingissä. Onneksi sekin on yleistymässä huomattavasti. Monet ovat ulkoilleet kissojensa kanssa vuosikymmeniä ja omistajansa kanssa ulkoileva kissa on kokoajan tutumpi näky, jopa Uudenmaan suunnalla.

Meitä pyydettiin Lemmikkimedialle haastatteluun aiheesta ja eihän siitä voinut kieltäytyä. Etenkin kun pääsi vähän ravistelemaan käsitystä, kuinka laajaa se kissan kanssa ulkoilu voi olla.

Kissan kanssa ulkoilu voi olla monen laista, niin kuin omistajiakin on. Moni asia saattaa myös unohtua, jos sitä ei toisteta usein, joten siihenkin on hyvä tottua että joihinkin asioihin kissaa saattaa joutua totuttamaan uudestaan. Kuten vesillä olo on ainakin sellainen että joka kerta sen tekee mielellään rauhallisesti ja varovaisesti pitkän tauon jälkeen.

Voiko kissan kanssa seikkailla, retkeillä, ulkoilla? Siitä kerromme hieman alla olevalla videolla, sekä mitä se kissan kanssa ulkoilu antaa niin omistajalleen kuin lemmikillekin. Tervetuloa siis tällä kertaa nauttimaan Lemmikkimedian julkaisemasta videosta: Dali – Ulkoileva kissa

Dali the adventure cat

Dali the adventure cat kaikki mitä kissasi tarvitsee.
Haluamme jakaa seikkailu kissojen ilosanomaa, sekä tarjota tietoa tärkeistä sivustoista. Haluamme pyrkiä jakamaan tietoa miten edetä kissasi kanssa seikkailijaksi, auttaa kissoihin liittyvissä kysymyksissä, sekä haluamme inspiroida ihmisiä lähtemään kissansa kanssa ulos! Dali the adventure cat on monien asioiden summa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *