Kissa asiaa

Miten kissa osoittaa rakkauttaan?

Miten kissa osoittaa rakkauttaan

Miten kissa osoittaa rakkauttaan, on hyvä kysymys. Sen kyllä tietää kun kissalla on hyvä olla, mutta mistä kaikesta sen huomaa? Näin jouluna haluamme jakaa lahjoja myös perheen lemmikeille, jakaa huomiota ja ostaa todennäköisesti hieman herkullisempaa ruokaa pyhiksi myös rakkaalle kissallemme. Mutta miten kissamme osoittavat huomiotaan meille?

Kissoilla on paljon eleitä, joita se saattaa osoittaa vain omistajilleen. Etenkin silloin kun ne ovat tyytyväisiä ja onnellisia. Nyt Dali the adventure cat haluaa vuorostaan listata teille kissan rakkauden osoitukset:

1. Kissasi hakeutuu viereesi nukkumaan

Kissat nukkuvat pentuina emonsa kanssa, koska tuntevat olonsa turvallisiksi näin. Jos kissasi hakeutuu viereesi nukkumaan, se todennäköisesti tuntee olonsa turvalliseksi ja onnelliseksi.

2. Kissasi hakeutuu seuraasi

Seuraako kissasi sinua, minne menetkin? Ehkä se seuraa sinua vesaan, keittiöön, nukkuu pedissään työpöytäsi vieressä kun teet kotona töitä tai jopa nukkuu tietokoneesi tai kirjasi päällä? Kissan ei tarvitse olla sylikissa, viihtyäkseen seurassasi. Se voi osoittaa kiintymystään olemalla vain paikalla, jopa silloin kuin et sitä haluaisi.

3. Kissasi paljastaa mahansa sinulle

Silloin kun kissa kierähtää selälleen, maha paljaana, se on haavoittuvimmillaan. Jos se paljastaa mahansa omistajalleen, se on merkki luottamuksesta ja kissasi tuntee olonsa turvalliseksi.

4. Kissasi tuo sinulle lahjoja

Kissan tapa tuoda lahjoja saattaa välillä olla ei toivottua. Etenkin ulkokissojen on tapana tuoda omistajalleen lahjaksi saalistettuja eläimiä, mikä ei aina miellytä omistajaa. Mutta tällöin ei saisi ikinä torua kissaa, koska se on tapa jolla kissa osoittaa sinulle että olet osa perhettä.

Sisäkissatkin saattavat tuoda omistajillee lahjoja, joskin hieman siistimpiä versioita lahjoista, nimittäin lelujaan tai muuta kissalle rakasta tavaraa. Olen myös joskus lukenut vapaasti ulkoilevasta kissasta, joka varasti naapureiden pihasta kaikkea irtotavaraa ja toi ne omistajalleen lahjaksi.

5. Kissa hieroo päätään sinua vasten

jos kissa hieroo päätään sinua vasten, se haluaa merkitä sinut hajullaan laumaan kuuluvaksi. kissa saattaa myös käyttää tätä tapaa silloin kun tuoksut oudolta ja se haluaa peittää oudon hajun omalla tuoksullaan.

6. kissa näykkii sinua hellästi

Silloin kun kissasi näykkii sinua hellästi, niin että se ei varsinaisesti satu, se on osoitus kiintymyksestä.

7. Kissa pyöristää hännän päätään

Kissan häntä voi osoittaa monia mielialoja, mutta silloin kun se on pystyssä ja kevyesti taitettuna päästä, on se merkki ystävällisyydestä ja innostuneisuudesta.

8. Kissa kehrää ja leipoo tassuilla

Kehräävä kissa osoittaa mielihyvää, mutta silloin kun se niin sanotusti leipoo sinua samalla tassuillaan on se osoitus vielä suuremmasta onnellisuudesta ja nautinnosta.

9. Kissa katsoo sinua silmiin ja sulkee ne hitaasti

Kissat eivät luo katsekontaktia yleensä muuten kuin niihin ihmisiin joihin ne luottavat ja tuntevat hyvin. Eli jos kissasi tuijottaa sinua, tiedät olevasi luotettava. Silloin kun kissa taas sulkee ja avaa silmät hitaasti, katsoessasi takaisin, voisi sitä luonnehtia kissan pusuksi.

10. Kissa nuolee sinua

Nuolemalla karhealla kielellään, kissasi pitää huolta puhtaudestasi, niin kuin emo pitää huolta pennuistaan.

Jos olet saanut vähintäänkin yhden eleen kissaltasi, on melko varmaa että se pitää sinusta. Mutta jos olet saanut useamman, olen varma että se rakastaa sinua!

Dali the adventure cat

Dali the adventure cat kaikki mitä kissasi tarvitsee.
Haluamme jakaa seikkailu kissojen ilosanomaa, sekä tarjota tietoa tärkeistä sivustoista. Haluamme pyrkiä jakamaan tietoa miten edetä kissasi kanssa seikkailijaksi, auttaa kissoihin liittyvissä kysymyksissä, sekä haluamme inspiroida ihmisiä lähtemään kissansa kanssa ulos! Dali the adventure cat on monien asioiden summa

(1) Kommentti

  1. […] Musta kissa myyttien takana – MTV3 Mustiin kissoihin liittyvät myytit – MyAnimals.com Miten kissa osoittaa rakkauttaan – Dali the adventure cay […]

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *