Kissa asiaa

Kissahotelli Hyrinä, kissan omaa lomailua?

Kissahotellissa nautitaan

Kissahotelli Hyrinä jakaa meille tällä viikolla tieto iskun siitä, minkälaista kissa hotellissa kissojen elämä voi lähtökohtaisesti olla. Kissa on paniikissa vieraassa ympäristössä koko loman ajan? Ei suinkaan, tai ainakin Kissahotelli Hyrinä saa kissahotelli elämän vaikuttamaan kissan omalta lomalta, jossa se saa huomiota, leikkiä ja jännittäviä hajuja ympärilleen. kuulostaa melko virikkeellistämiseltä, eikö?

Itse ainakin yllätyin, kuinka ihanalta kissan oma loma voi kuulostaa ja tuli heti innostuneisuus kokeilla josko Dalikin viihtyisi. Jospa hyvin itsetietoinen kissa voisikin tutustua toisiin kissoihin tuollaisessa ympäristössä? En tiedä, mutta vaikka tämä paikka on meistä hieman kaukana, saatan jopa joskus ajella viettämään lomaa tähän suuntaan ja kokeilla mitä mieltä dali olisi kissa hotellin elämästä. Vaikka kissa kulkee meidän mukana lähes kaikkialle, on niitä tilanteita kun hoitopaikka on kohdallaan; pitkät ja tavoitteelliset patikoinnit, kaupunki lomailut hieman vapaammin, Aasian matkat yms.

Annetaan siis ääni Kissahotelli Hyrinän omistajalle:

Kissahotelli Hyrinä
Kissahotelli Hyrinä toimii yli 100 vuotta vanhassa hirsitalossa

Kissa hoitoon kissahotelliin?

Kesälomareissu, työmatka, kotona pidettävät juhlat tai vaikkapa remontti tulossa ja mietinnässä hoitopaikka kissalle? Juuri näitä tilanteita varten me olemme olemassa.

Kissahotelli Hyrinä on kissojen oma lomakohde maaseudun rauhassa ja luonnon keskellä Kirkkonummen Lapinkylässä. Meidän ajatuksenamme
on tarjota kodinomainen ja mielenkiintoinen ympäristö sekä turvallinen ja huolehtiva hoitopaikka kissalle niin lyhyeksi kuin pidemmäksikin aikaa

Millaista kissan sitten on olla kissahotellissa?

Kissahotelli Hyrinä
Kissaneidit tulivat pitkästä aikaa lomalle ja olivat aluksi todella varuillaan ja arkoina

Tämä voi askarruttaa monia omistajia, jotka tuovat kissan hoitoon ensimmäistä kertaa. Useimmiten kissan loman sujuminen jännittääkin enemmän kotiväkeä kuin itse kissoja, ja sen onkin ymmärrettävää, kukapa ei huolehtisi oman rakkaan perheenjäsenensä hyvinvoinnin ja onnellisuuden perään. Huoli on kuitenkin turhaa, sillä Kissahotelli Hyrinän virikkeellinen ja leikkisä ympäristö, uudet tuoksut ja avarat tilat saavat
yleensä aremmankin kissan uteliaisuuden heräämään ja ennen pitkää sitä mennä viipotetaan häntä suorana yhteisissä tiloissa ja tutustutaan uusiin kissakavereihin. Arkojen ja varautuneiden kissojen kohdalla rohkeuden herääminen ja luottamussuhteen syntyminen kissahoitajaansa kestää yleensä 1-3 päivää, riippuen toki yksilöstä. Monesti onkin harmillista, että juuri kun olemme päässet uuden lomalaisen kanssa vauhtiin ja kissan uteliaisuus paikkaa kohtaan on herännyt kunnolla, onkin jo kotiinlähdön aika. Pitempien lomajaksojen hyvä puoli onkin siinä, että meillä on aikaa kunnolla tutustua toisiimme ja muihin lomalaisiin sekä ottaa lomasta kaikki kunnolla irti.

Täällä meillä kissa voi käyttäytyä hyvinkin eri tavalla kuin kotona tai eri tavalla kuten olettaa saattaa, sillä Kissahotelli Hyrinä ei ole yhdenkään kissan omaa reviiriä, joten kissat eivät puolusta täällä reviiriään, kuten he kotona tekisivät vieraiden kissojen tunkeutuessa toisten reviirille. Vielä vuosien jälkeenkin sitä itsekin, etenkin sesonkiaikoina, edelleenkin jaksaa hämmästyä ja iloita, miten toisilleen täysin tuntemattomatkin kissat leikkivät keskenään, jakavat Hyrinän yhteistilat sulassa sovussa ja jopa kiintyvät toisiinsa. Se onkin tämän työn ehdottomasti parhaita puolia ihanien lomalaisten lisäksi.

Kissahotelli Hyrinä
Lomalaiset sulassa sovussa

Meillä Kissahotelli Hyrinässä jokaisella kissalla on oma yksityinen tilansa, missä voi levätä, tarkkailla muiden touhuja ja ruokailla rauhassa, mutta aina halutessaan tilasta pääsee tutkimaan hirsitalon yhteisiä tiloja ja leikkimään muiden lomalaisten kanssa. Parhaillaan Hyrinässä on lomaillut 33 kissaa jolloin menoa ja meininkiä riittää aamusta iltaan.

Kissahotelli Hyrinä
Tutustuminen muihin kissoihin aloitetaan aina rauhassa tunnustellen. Tässä kolmen
kissan perhe tutustuu uuteen kaveriin ensimmäistä kertaa varovaisesti nuuhkien.

Vakio lomalaiset ja uudet tulokkaat

kissahotellissa voi olla mukavaa
Kissahotelli Hyrinän vakiolomalaisia päiväunilla

On aivan ihanaa huomata, että Kissahotelli Hyrinän vakiolomalaiset tietävät jo lomalle tullessaan, minne he ovat tulossa. He muistavat paikan, hotellin tilat, tuoksut ja henkilökunta on jo heille tuttuja, joten he ovat täällä kuin kotonaan ja tietävät mitä rutiineja päivän aikana tapahtuu. Milloin aamiainen ja päivällinen tarjoillaan, milloin nukutaan päiväunia ja milloin leikitään ja ulkoillaan. Moni hotellin vakiolomalainen on käynyt Hyrinässä jo koko elämänsä ajan ja moni kissanomistaja on ollut Hyrinän asiakas ihan alusta alkaen, vuodesta 1996, jolloin Kissahotelli Hyrinä avasi ovensa.

Kissa hotelli Hyrinässä on hauskaa
5 kuukautinen lomalainen

Nuorimmat lomalaiset ovat olleet 4 kuukauden ikäisiä ja vanhimmat 23-vuotiaita, joten kaiken ikäiset kissat ovat meille tervetulleita. Kesäkuussa 2020 meillä olikin ilo saada vieraaksemme kaksi vakio vierastamme, ihanat maine coon herrat Noah ja Numa sekä kissaperheen uusin tulokas, 6 kuukautinen pikkuneiti Nala. Nala tuli lomailemaan Kissahotelli Hyrinään ensimmäistä kertaa, ja oli aivan ihanaa seurata miten hän otti saman tien kopasta päästyään tilat ja paikan haltuunsa. Kaikki hotellin nurkat piti tietysti heti haistella ja lelut testata. Hän ei ujostellut eikä aristellut lainkaan uutta kissahoitajaansa eikä muita kissoja ja hän saikin monta uutta leikkikaveria reilun viikon kestävän loman aikana. Ensi kerralla paikka onkin Nalalle jo tuttu ja toivottavasti samaan aikaan lomalle saapuu myös ennestään tuttuja kissakavereita edellisestä lomalta

Kissahotellissa voidaan löytää ystäviä
Nala sai heti ensimmäisellä lomallaan uusi kavereita
Hoitokissa
Noah paistatettelee auringon valossa
Hoitokissoila on mukavaa
Felinefinns trio

Kissahotelli Hyrinän arkea ja lomalaisten touhuja voit seurata Instagramissa @kissahotellihyrina sekä Facebookista www.facebook.com/kissahotellihyrina
www.hyrina.fi
Noahin, Numan ja Nalan elämää ja seikkailuita voit seurata myös Instagramissa @felinefinns


Tervetuloa lomailemaan Kissahotelli Hyrinään!
Terkuin Tiina
Kissahotelli Hyrinän emäntä

Dali the adventure cat

Dali the adventure cat kaikki mitä kissasi tarvitsee.
Haluamme jakaa seikkailu kissojen ilosanomaa, sekä tarjota tietoa tärkeistä sivustoista. Haluamme pyrkiä jakamaan tietoa miten edetä kissasi kanssa seikkailijaksi, auttaa kissoihin liittyvissä kysymyksissä, sekä haluamme inspiroida ihmisiä lähtemään kissansa kanssa ulos! Dali the adventure cat on monien asioiden summa

(1) Kommentti

  1. […] Lemmikkihoitola Kissanpäivät Facebookissa Lemmikkihoitola Kissanpäivät instagramissa Lemmikkihoitola kissanpäivät verkkosivut Kissa hotelli Hyrinän artikkeli […]

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *